Over ons

"Baravan": eye-catching mobiele bar

Mobiele bar - Koelaanhangwagen

Onze Baravan zag het levenslicht in Temse in het jaar 1967. Jarenlang beschutte hij familie(s) tegen weer en wind op talloze vakanties, tot hij door zijn baasje werd ingeruild voor een nieuw exemplaar.

 

Verweesd bleef hij alleen achter in een muffe schuur in Noord-Nederland, tot op een dag twee Belgen besloten om deze knapperd onder handen te nemen, terug te brengen naar zijn geboorteland en hem nieuw leven in te blazen en om te bouwen.

Mobiele bar - Koelaanhangwagen

Enkele maanden later was de wedergeboorte van deze oldtimer Constructam Condor (van Belgische makelij!) een feit en gaat hij voortaan door het leven als prachtige vintage mobiele bar.

 

In de Baravan is een dubbele biertap voorzien, een drankenkoelkast die plaats biedt aan 273 flesjes van 25cl en een wijnkoeler voor 25 flessen. Er is ook een geluidsinstallatie voorzien om uw favoriete muziek af te spelen tijdens uw feest of receptie!

Ook glazen, statafels, bakfrigo en dergelijke kunnen bij ons gehuurd worden!

Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor verhuur van onze koelaanhangwagen.

 

Kijk gerust eens naar onze verschillende formules en aarzel niet ons te contacteren voor verdere vragen of inlichtingen omtrent hoe u onze mobiele bar kunt huren voor uw bedrijfsfeest, huwelijksfeest, communiefeest, babyborrel of tuinfeest.